Jij&Wij
Het pensioenbewustzijn In Nederland is legendarisch laag. Zo ook onder winkelmedewerkers. Het Pensioenfonds Detailhandel wil dit veranderen en haar deelnemers op een toegankelijke manier over hun pensioen informeren. Met Jij&Wij Magazine worden deelnemers vertrouwd gemaakt met pensioenonderwerpen. Elk nummer wordt gemaakt uit met de hulp van een online redactieteam van winkelmedewerkers uit het hele land. Jij&Wij verschijnt drie keer per jaar in een oplage 255.000 exemplaren.

Jij&Wij Online
Op de digitale versie van Jij&Wij Magazine worden artikelen uit het tijdschrift verder uitgediept met tekst en fotografie.

Pensioenkrant
Gepensioneerde deelnemers aan het Pensioenfonds Detailhandel ontvangen een keer per jaar een informatieve krant. Deze krant wordt gepersonaliseerd verstuurd in een oplage van circa 80.000 exemplaren. Het initiatief voor de Pensioenkrant is ontstaan na het succes van de Verkiezingskrant van het Pensioenfonds Detailhandel. Deze krant riep gepensioneerde deelnemers op om hun vertegenwoordiger in het bestuur van het pensioenfonds te kiezen. Ruim 18.000 mensen brachten hun stem uit.